top of page

EEN VIRTUELE MAAGBAND 

Bekom jouw perfecte gewicht zonder dieet

maagband.jpg

In amper

3 tot 5 sessies

Resultaat

na iedere sessie

programma keuze 

Bij ons Sta jij centraal

ALLE VOORDELEN VAN EEN ECHTE MAAGBAND

zonder NADELen

1.

Geen echte operatie

2.

Geen narcose

3.

Geen littekens

4.

Direct resultaat

5.

Je kan alles blijven eten

6.

Een volledige lifestyle verandering, met een boost van je zelfvertrouwen

7.

Blijvend resultaat; u leert zelf uw maagring aanpassen (strakker of losser maken)!

 • Een uniek concept voor overgewicht
  Bijna een jaar lang werd er door het HypnoseHUIS gewerkt aan het reeds bestaande concept van de virtuele maagband. Het gevolg is dat na uitvoerige tests en onderzoek het gehele concept opnieuw ontwikkeld is. De doorontwikkeling van de virtuele maagband resulteert in een hoger slagingspercentage bij mensen met extreem overgewicht.
 • Een virtuele maagband, wat is dat?"
  Op bewustzijnsniveau kennen we het verschil tussen werkelijkheid en fictie. Voor het onderbewustzijn echter maakt dit geen verschil. Eenmaal een virtuele maagband geplaatst in hypnose zal het onderbewustzijn zich gedragen alsof er daadwerkelijk een operatie heeft plaatsgevonden. Dit resulteert in een vol gevoel nadat je wat gegeten hebt. Dit volle gevoel zorgt er weer voor dat je geen zin meer hebt om iets te eten waardoor je dus eigenlijk minder eet. Dit heeft tot gevolg dat je minder calorieën binnenkrijgt waardoor vetreserves aangesproken worden en je dus zult gaan afvallen. Aan de virtuele maagband zijn geen risico´s verbonden zoals dit mogelijk bij een operatie wel het geval is.
 • Hoe gaat het in zijn werk?
  Heb je gekozen voor de virtuele maagband, dan doorloop je een traject. Het gehele traject bestaat uit 3 tot 5 behandelingen afhankelijk van welk programma je hebt gekozen. Je wordt voor elke sessie profesioneel gewogen door Bio-elektrische Impedantie Analyse. Tussendoor ga je opdrachten uitvoert die in het werkboekje omschreven zijn. Hoewel persoonlijke omstandigheden wijzigingen kunnen inhouden, bestaat het traject uit volgende stappen: €395 Brons 3 sessies, programma boekje en gratis 1 mp3 audio bestanden als ondersteuning €495 Zilver 4 sessies, programma boekje, gratis 2 mp3 audio bestanden als ondersteuning en toegang tot de prive chatgroep. €595 Goud 5 sessies, programma boekje, gratis 2 mp3 audio bestanden als ondersteuning en toegang tot de prive chatgroep. Op de eerste afspraak vindt er een uitvoerig intake gesprek plaats en word je huidige gewicht vastgesteld. Hier wordt duidelijk aangegeven wat je mag verwachten maar ook wat we van jou verwachten. Het werkboekje wordt doorgenomen en in samenspraak met de therapeut worden doelen gesteld. Aansluitend vindt de eerste sessie plaats met als doel je te laten wennen aan het fenomeen hypnose en programmeren wij je op een ander gewicht. Op de tweede afspraak wordt je opnieuw gewogen en wordt besproken welke veranderingen je zijn opgevallen. In de tweede behandeling wordt de virtuele maagband aangebracht waarbij er een simulatie plaatsvindt van een echte operatie, dit om de gegeven suggesties goed te verankeren in het onderbewustzijn. Het advies is om tussen de eerste en tweede behandeling een periode van minimaal 1 week in acht te nemen. De derde afspraak vindt plaats 1 week nadat de tweede sessie heeft plaatsgevonden. Tijdens deze afspraak worden de resultaten opnieuw doorgenomen, er wordt ook gekeken naar de motivatie (opdracht uitgevoerd of al dan niet) en vindt in een sessie het bijstellen van de virtuele maagband plaats. De vierde sessie vindt plaats 1 maand na de derde sessie heeft plaatsgevonden en wordt besproken hoeveel gewicht je verloren bent. Wij bespreken hoe je leven veranderd is en dit kunnen behouden indien er Compensatiegedrag gaat plaatsvinden. Om alle sessies goed te verzegelen vindt er een laatste sessie plaats en wordt er een anker geplaatst om de maagband zelf aan te passen wanneer je maar wil, zodat je op en rond je doelgewicht blijft! Sessie 5 is een sessie via zoom en is een Joker die je kan inzetten wanneer je deze zou nodig hebben. zo kan de hypnotiseur je OBZ terug op het juist pad brengen.
 • Voor wie is de virtuele maagband geschikt?
  De virtuele maagband is geschikt voor iedereen die wil afslanken! Het is een veilige methode die echter alleen werkt indien je voldoende gemotiveerd bent Mensen verschillen van elkaar en ook resultaten zijn bij iedereen anders. Waar een wil is daar is een weg!
 • Waarom geen dieet?
  Een dieet doe je op bewust vlak. Een dieet is een tijdelijke maatregel waarbij je probeert om op zo kort mogelijke tijd je gewicht weer op peil te krijgen door jezelf en/of je lichaam dat eten te ontzeggen dat je zwaarder heeft gemaakt. Zo is het proteïnedieet een klassieker die kan resulteren in een sterke afname van het lichaamsgewicht, maar ook weer een sterke toename achteraf, omdat je dit bewust niet kan volhouden. doorzettings vermogen is daar gewoon niet voor bedoeld. Een Virtuele Maagband is géén dieet. Het gaat hem in de eerste plaats om het corrigeren van slechte eetgewoonten, met speciale aandacht voor portiegrootte. Niet voor een maand of 9 weken of hoe lang een dieet dat voorschrijft, maar voor altijd -- als nieuwe gewoonte die de oude gewoonten vervangt. (Een nieuw programma.) Het is de combinatie van jouw motivatie, je inzet tijdens de sessies en je aanvaarding van de betere eetgewoonten die zorgt dat je resultaat boekt.

11 kg minder!

De beste keuze ever 💯💕

maagband afbeelding.png
vrouw 4.png

Je hebt

dat speciale feestje

Je wil Klaar zijn voor de zomer

Je wil 

weer gezond zijn

Image by Sheri Hooley

Wendy Aerts

Op 16 januari ging ik voor mijn eerste sessie bij Bert Smeets, ik had al mijn vooroordelen aan de kant gezet en met veel schroom vertrokken we naar Hechtel, ik was aangenaam verrast van de warme ontvangst, de ruimte straalde rust uit, ik voelde me dadelijk gerust gesteld,
Nu 5 weken later en nog twee sessies later, telt mijn weegschaal 5 kg minder.

Ik heb zelden honger, mijn porties zijn merkbaar verminderd. Ik heb zin in water om te drinken en door het beluisteren van mijn mp3 bandje voel ik me gesteund en ben ik dankbaar dat ik dit voor mezelf investeerde. Het is inderdaad veel geld, toch een diëtiste kost ook geld, zeker als je je laat opvolgen. Dus ja ik ben tot nu toe nog steeds tevreden en dankbaar. 👍

Schermafbeelding 2020-02-29 om 13.18.47.

Anja Oliviers 

Ik voel mij super dankzij de maagband.

Ben 12kg kwijt in 5 maanden. 💕👍

Image by AllGo - An App For Plus Size Pe

Kris Verbeek

Bedankt Bert, Ik ben veel beweeglijker en kan mijn schoenen zelf terug binden. ik vind het mss wel duur, maar is mij wel ieder euro waard geweest. Het gaat langzaam en ben er nog niet, maar al 8kg minder in 4 maanden 😍

stel jezelf even deze 4 vragen:

-wil ik echt afvallen?

-Zonder enige vorm van dieet?

-met de hulp van Hypnose?

-ben ik er echt klaar voor?

heb je 4x ja?

dan ben jij er klaar voor!

klik op deze         

Waarom kiezen voor Het HypnoseHUIS?

Het HypnoseHUIS draagt kwaliteit en persoonlijke gerichte aanpak hoog in het vaandel, omdat iedereen anders is, zijn onze sessies voor iedereen ook anders. het is werkelijk een sessie op maat. Door ons continu en voortdurend bij te scholen maken wij dan ook gebruik van de laatste en beste technieken die er op de markt te vinden zijn. hierdoor hebben wij dan ook uitstekende resultaten. 

Stel gerust al  je vragen via whatsapp

whatsapp-logo-2.jpg
bottom of page