top of page

Ontdek de mogelijkheden met directe hypnose

Gelukkige kinderen
Hypnose 4 kids
Ook de kleinste onder ons hebben soms hulp nodig

 

60min.     |  1 Sessies   |     €135

vanaf 2de sessie €75

HYPNOSE4KIDS: Deze behandelingen zijn snelle, eenvoudige en effectieve hypnosesessies voor een permanente verandering in het kind zijn of haar leven. Met de juiste motivatie hebben ze een zeer hoge slaagpercentage.

Door de enorme creativiteit van een kind, en de openstaande fantasiewereld zijn kinderen heel makkelijk in hypnose te brengen en zijn ook de resultaten zeer succesvol. Kinderen switchen eigenlijk gedurende heel de dag continue tussen verbeelding en realiteit. Dat maakt dat ze zich dingen die je ze vraagt om voor te stellen ook heel makkelijk kunnen voorstellen.

Tot de leeftijd van 6-7 jaar heeft een kind nog geen kritische factor. Dit maakt dat ze supergevoelig zijn voor suggesties. Als je bijvoorbeeld bij heel jonge kinderen blijft volhouden dat de lucht groen is, zullen ze dit na een tijdje ook aanvaarden. Als we tegen een volwassen persoon zeggen: “ de lucht is groen”, zal deze dat niet aanvaarden. De kritische factor laat deze informatie niet binnen.

Ook na deze leeftijd zijn kinderen perfect te hypnotiseren, maar zal dit een iets andere aanpak vragen dan voorheen. Het kind moet vanaf dan een verandering WILLEN. Dat wil zeggen dat het kind gemotiveerd moet zijn om van het desbetreffende probleem af te geraken. Om een voorbeeld te geven, de ouders willen graag dat “Nienke” fruit eet. Maar Nienke wil dit helemaal niet, dan zal “Nienke” haar onderbewustzijn ondanks dat zij perfect in hypnose ging, deze verandering toch niet aanvaarden. Dit omdat er voor “Nienke” te weinig voordelen of motivatie aan verbonden is.

Hypnose bij kinderen vraagt van het kind een bepaalde concentratie. Daarom vinden wij het zeer belangrijk om ons goed te kunnen inleven in de belevingswereld van het kind. Zo is onze werkwijze gebaseerd op de individualiteit van het kind. Dit op spelende wijze, want wanneer een kind speelt is deze gefocust op het verhaaltje en het spel. Zo heeft het kind een superleuke ervaring, en zijn er heel mooie resultaten. Een leuke geïndividualiseerde werkwijze staat voor ons voorop!

 

 

 

Vanaf welke leeftijd kan een kind bij ons terecht ?

Vanaf de leeftijd van 6 jaar kan een kind bij ons terecht. Soms is het ook al mogelijk op jongere leeftijd. Dit is afhankelijk van de mogelijkheden van het kind zelf en de mate van concentratie. Gelieve ons in dit geval telefonisch te contacteren. Zo kunnen we samen het probleem kort bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor een kind ouder dan 10 jaar kan je een gewone hypnosessie boeken.

 

 

Wat kan allemaal

 • angst voor injecties, ziekenhuizen, tandarts,…

 • concentratiestoornissen, faalangst, leerproblemen..

 • angst in het donker, slaapproblemen nachtmerries,..

 • angst voor specifieke zaken: ruimtes, hoogtes, dieren,…

 • bedplassen

 • stotteren, nagelbijten, duimzuigen, tics,…

 • gepest worden

 • hoofdpijn of buikpijn zonder medische oorzaak (hier is het belangrijk dat je hiervan een bevestiging hebt van de huisarts)

 • ondersteuning bij trauma’s of andere emotionele gebeurtenissen: verwerking na sterftegeval

 • eetproblemen

 • gevoelens van boosheid, verdriet, frustratie

 • piekeren, weinig eigenwaarde/zelfvertrouwen

 • en nog zoveel meer…

 

 

LET OP: Hier kan u een sessie boeken naar keuze, met een bepaalde klacht die nergens anders op deze website vermeld staat. Meld zeker voor welke klacht of probleem u komt, dit kan in de balk bij stap 3, REDEN VAN CONTACT tijdens het boeken van uw sessie.

Eerste sessie kost €135 vanaf 2de sessies €75 per sessie.

Tussen 2 sessies is het optimaal om ongeveer een week tussentijd te laten maar een minimum van 5 dagen en een maximum van 10 dagen tussentijd zijn te respecteren.

U boekt best onmiddellijk al uw afspraken. Annuleren kunnen we altijd, bijboeken is soms moeilijk.

Gratis spreekuur1

Locatie en contactgegevens

 

Tel.: +32(0) 468 42 60 87

E-mailadres: info@hethypnosehuis.be

Aen Den Berg 59, Hechtel-Eksel, België

bottom of page