top of page

Ontdek de mogelijkheden met directe hypnose

non-smoking-2497308_1920.jpg
ROOKSTOp-hypnose

 

YES, stoppen met roken zonder moeite!

 

60 min.     |     €255

Wilt u ECHT STOPPEN met roken? Een niet-roker worden? Met hypnotherapie gaan we jouw rookgedrag analyseren en aanpakken.

 

HOE WERKT HET  EN WAT KAN JE VERWACHTEN?

 

 

Het is één hypnose-sessie die jou helpt om blijvend te stoppen met roken. Het voordeel van stoppen met roken onder hypnose, is dat je zowel bewust als onderbewust een niet-roker wordt. Zo staan je bewustzijn en je onderbewustzijn op dezelfde lijn. Je bent dan geen ex-roker, maar een niet-roker. Voor we de sessie starten gaan we jouw rookgedrag analyseren en in kaart brengen. De sessie wordt dan aangepast aan jouw behoeften, het is werkelijk een sessie op maat. De hypnotherapeut brengt je onder hypnose, waardoor je heerlijk ontspannen bent en de suggesties nog beter op je kunnen inwerken. Wanneer je uit hypnose komt, ben je van je rookverslaving af. Ben je niet gestopt na 2 weken? Geen paniek... je mag je Joker inzetten voor 1 extra gratis sessie binnen de maand

Tussen 2 sessies is het optimaal om ongeveer een week tussentijd te laten maar een minimum van 5 dagen en een maximum van 10 dagen tussentijd zijn te respecteren.

U boekt best onmiddellijk al uw afspraken. Annuleren kunnen we altijd, bijboeken is soms moeilijk.

 

  

LET OP!

Meld zeker voor welke klacht of probleem u komt, dit kan in de balk bij stap 3, REDEN VAN CONTACT tijdens het boeken van uw sessie.

 

 

Locatie en contactgegevens

 

Tel.: +32(0) 468 42 60 87

E-mailadres: info@hethypnosehuis.be

Aen Den Berg 59, Hechtel-Eksel, België

Rookstop1
bottom of page