top of page

Ontdek de mogelijkheden met directe hypnose

hypnosepraktijk-maagband-opleiding.jpg
Maagband-Hypnose Programma

 

Het unieke afslank-programma

 

60min.     |  5 Sessies   |     €699

Heb je gekozen voor de virtuele maagband, dan doorloop je een traject. Het gehele traject bestaat uit 5 behandelingen. Je wordt voor elke sessie profesioneel gewogen door Bio-elektrische Impedantie Analyse. Tussendoor ga je opdrachten uitvoert die in het werkboekje omschreven zijn. Hoewel persoonlijke omstandigheden wijzigingen kunnen inhouden, bestaat het traject uit volgende stappen:


Op de eerste sessie vindt er een uitvoerig intake gesprek plaats en word je huidige gewicht vastgesteld. Hier wordt duidelijk aangegeven wat je mag verwachten maar ook wat we van jou verwachten. Het werkboekje wordt doorgenomen en in samenspraak met de therapeut worden doelen gesteld. Aansluitend vindt de eerste sessie plaats met als doel je te laten wennen aan het fenomeen hypnose en programmeren wij je op een ander gewicht.

Op de tweede sessie wordt je opnieuw gewogen en wordt besproken welke veranderingen je zijn opgevallen. In de tweede behandeling wordt de virtuele maagband aangebracht waarbij er een simulatie plaatsvindt van een echte operatie, dit om de gegeven suggesties goed te verankeren in het onderbewustzijn. Het advies is om tussen de eerste en tweede behandeling een periode van minimaal 1 week in acht te nemen.

De derde sessie vindt  plaats 1 week nadat de tweede sessie heeft plaatsgevonden. Tijdens deze afspraak worden de resultaten opnieuw doorgenomen, er wordt ook gekeken naar de motivatie (opdracht uitgevoerd of al dan niet) en vindt in een sessie het bijstellen van de virtuele maagband plaats.

De vierde sessie vindt plaats 1 maand na de derde sessie heeft plaatsgevonden en wordt besproken hoeveel gewicht je verloren bent. Wij bespreken hoe je leven veranderd is en dit kunnen behouden indien er Compensatiegedrag gaat plaatsvinden. Om alle sessies goed te verzegelen vindt er een laatste sessie plaats en wordt er een anker geplaatst om de maagband zelf aan te passen wanneer je maar wil, zodat je op en rond je doelgewicht blijft! 

 

Sessie vijf is een sessie via zoom en is een Joker die je kan inzetten wanneer je deze zou nodig hebben. zo kan de hypnotiseur je OBZ terug op het juist pad brengen. 

Het volledige programma kost €699

Per losse sessie €169

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tussen 2 sessies is het optimaal om ongeveer een week tussentijd te laten maar een minimum van 5 dagen en een maximum van 10 dagen tussentijd zijn te respecteren.

U boekt best onmiddellijk al uw afspraken. Annuleren kunnen we altijd, bijboeken is soms moeilijk.

LET OP!

Meld zeker voor welke klacht of probleem u komt, dit kan in de balk bij stap 3, REDEN VAN CONTACT tijdens het boeken van uw sessie.

Maagband1

Locatie en contactgegevens

 

Tel.: +32(0) 468 42 60 87

E-mailadres: info@hethypnosehuis.be

Aen Den Berg 59, Hechtel-Eksel, België

bottom of page